Powered by Google TranslateTranslate
IMG_1250

"Nu poti crea o fotografie doar cu o camera foto. Tu aduci in actul fotografic toate imaginile pe care le-ai vazut, cartile pe care le-ai citit, muzica pe care ai ascultat-o si oamenii pe care i-ai intalnit."

                                            - Ansel Adams


       Cine sunt eu?

   Si eu mi-am pus adesea aceeasi intrebare :)

   Sunt un calator prin viata, la fel ca toti ceilalti, mereu in cautare de a ma descoperi prin fotografie, de a observa si surprinde oamenii pe care ii intalnesc.

       Ce imi place?

* imi plac pufuletii, ceaiurile si patrunjelul, dar bineinteles nu combinate :-)

* filmele (dar nu cele din capul meu)

* scurta sesiune de TRX dimineata

* sa fiu atent la detalii

* bancurile si oamenii cu simtul umorului

* stilul minimalist, si nu ma refer aici la muzica

* animalele

       Ce nu imi place?

* nu ma pasioneaza lumea prea modernizata cu multimea de gadget-uri

* mancarea prea sarata :-)

* sa-mi calc camasile, dar carui barbat ii place asta?

             

IMG_1380


IMG_1371

     

       Cum a inceput totul


   Eram pe atunci editor la o revista IT… da, stiu ca nu are nicio legatura cu fotografia, dar ce sa-I faci atunci cand esti lovit de pasiuni ascunse? Imi placea sa rasfoiesc orice revista imi trecea prin mana, si ma opream mai ales la imagini. le admiram cat de clare, laminate si cat de bine erau editate…

   Povestea mea fotografica incepuse cand un coleg mi-a dat un aparat foto compact, dar cu ceva optiuni de setari manuale. De atunci ma apucasem sa fac poze la orice misca, dar nu neaparat cu o idee in minte. Pe masura ce invatam cum sa compun si sa fac cadre mai bune, am descoperit limitarile aparatului.

   Pot spune ca adevaratul start in cariera mea de fotograf a fost in anul 2009, odata cu primul meu DSLR: un Canon 40D. Pana sa il cumpar am sacrificat multe iesiri in oras cu prietenii, dar cred ca a meritat :-)

   Bineinteles au urmat apoi multe cursuri online despre fotografie, carti citite pana la ore tarzii in noapte, multe echipamente foto de eveniment si studio… pe scurt, eram dornic sa descopar orice legat de fotografie.

   Si nu mi-a trecut de atunci :-)

   In toti acesti ani am avut o multime de provocari fotografice. Am realizat ca poti sa creezi absolut orice, atata vreme cat o faci cu toata inima.


Cam atat despre mine... dar sunt nerabdator sa va cunosc si pe voi!

Powered by SmugMug Owner Log In

Original text